Французькі депутати "розважаються" в Криму: купують сувеніри "Обама, ти чмо"

Фото
П'ятниця, 24 липня 2015, 12:35

Французький сенатор Ів Поццо ді Борго, який разом з іншими колегами наразі перебуває в Криму, активно купує місцеві сувеніри.

Зокрема, французьке видання Le Parisien розмістило фото сенатора з футболкою, на якій президент РФ Володимир Путін шепоче президенту США на вухо: "Обама, ти чмо".

З посиланням на російський LifeNews французьке ЗМІ повідомляє, що сувенір ді Борго купив, прогулюючись набережною Севастополя.

"Мабуть, росіяни Криму полюблять сенатора", - іронізує французьке видання.

Ів Поццо ді Борго позує з сувенірною футболкою

"Віце-президент франко-російської групи дружби в Сенаті гордо позував з футболкою. Російські ЗМІ насолоджуються", - йдеться в матеріалі.

Як повідомлялося, група проросійськи налаштованих французьких депутатів заявила про намір поїхати до Росії та анексованого Криму.

Варто зауважити, що більшу частину французької делегації склали депутати від партії екс-президента Франції Ніколя Саркозі "Республіканці".

Водночас МЗС України попередив французьких депутатів про можливу заборону в'їзду на територію України у разі поїздки на окупований півострів. Візит депутатів засудили і в МЗС Франції, назвавши його порушенням міжнародного права.

Детальніше про французьких депутатів, які поїхали до окупованого Криму, та, зокрема, Іва Поццо ді Борго, можна прочитати в статті "Французький десант у Криму: навіщо приїхали депутати і хто вони насправді?".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.