У МЗС пообіцяли наслідки через візит французьких депутатів до Криму

Оновлено
Середа, 22 липня 2015, 13:57

Україна відреагує на візит французьких парламентарів до анексованого Росією Криму.

Про це заявив директор Департаменту політики і комунікацій МЗС України Олексій Макеєв на своїй сторінці в Twitter.

Поїздка французьких депутатів до АРК - безвідповідальний крок, неповага до законів України та політики Франції/ЄС з невизнання незаконної окупації АРК",  - відзначив він.

"Будуть наслідки", - зауважив представник українського МЗС.

Згодом МЗС України розмістило заяву на своїй сторінці в Twitter, в якому роз'яснило яким саме чином реагуватиме на візит французьких депутатів до Криму.

Зокрема, згідно з повідомленням, французьким парламентарям буде заборонено в'їзд до України у випадку їх поїздки на окупований півострів.

"МЗС України закликає усіх іноземних громадян чітко дотримуватися законодавства України та Порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. До порушників будуть застосовані визначені законодавством України обмеження, зокрема шляхом заборони на в'їзд на територію України",  -йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група проросійськи налаштованих французьких депутатів в середу поїде до Росії та анексованого Криму.

Варто зауважити, що більшу частину французької делегації складуть депутати від партії екс-президента Франції Ніколя Саркозі "Республіканці".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.