Клімкін пообіцяв покарати дипломатів, які не пройшли "перевірку" ЄП

Вівторок, 28 липня 2015, 12:06

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін пообіцяв покарати дипломатів, які не пройшли "перевірку" "Європейської правди" на готовність допомагати українському бізнесу закордоном.

Про це він заявив в інтерв'ю Главком.

"Так, будуть звільнення. Будуть адміністративні рішення, вони, власне, вже прийняті. В деяких посольствах ми реструктуризували систему реагування",  -відзначив він.

"Але якщо ви маєте на увазі момент з покращенням роботи консульської служби, там будуть прийняті конкретні кадрові рішення. Якщо це недбалість — то кадрові рішення стосуватимуться і посла",  - наголосив глава МЗС.

"До речі, у посольстві принцип роботи не вертикальний. Не може завжди посол усіма керувати. Хтось буде позбавлений заохочення, хтось переведений на іншу ділянку роботи, різного роду покарання будуть",  - підсумував Клімкін.

Як повідомлялося, раніше "Європейська правда" від імені українського експортера надіслала прохання про консультації до всіх посольств України в країнах ЄС. Вісім з них не відповіли протягом місяця, попри нагадування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.