Аеропорт Лондона розробив меню для сумних пасажирів

Четвер, 30 липня 2015, 19:42

Лондонський аеропорт Гетвік разом з дієтологами розробив для своїх пасажирів меню зі страв, що піднімають рівень серотоніну - гормону щастя.

Про це повідомляє The Telegraph.

Страви подаватимуться в восьми ресторанах аеропорту та будуть відзначені у меню смайликом.

Як відзначає дієтолог Джо Треверс, люди часто не розуміють, який величезний вплив має те, що вони їдять, на їх настрій.

"Щастя-це комплексна річ. Але є певні продукти, які допоможуть "щасливим" хімічним речовинам активізуватися у вашому мозку",  - зауважила вона.

Як повідомляє видання, до страв, що активізуватимуть гормон щастя у пасажирів, входять лосось, тунець, банани, вівсяна крупа, цитрусові овочі, шпинат, насіння кунжуту, нут та соя.

З напоїв пасажирам пропонуватимуть зелений чай.

Скуштувати "щасливі страви" можна буде протягом серпня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.