Правоохоронці Польщі та Іспанії викрили банду, що займалася легалізацією мігрантів

Четвер, 29 жовтня 2015, 11:44

Польська Прикордонна служба спільно з іспанською поліцією припинили діяльність банди, що займалася незаконним перевезенням та легалізацією мігрантів з Пакистану.

Про це пише Gazeta Wyborcza.

Повідомляється, що внаслідок спецоперації було затримано 26 підозрюваних в незаконному перевезені людей з Пакистану до Європи.

Як повідомила прес-секретар Прикордонної служби Дагмара Білець-Янас, спецоперація була проведена на території Польщі та Іспанії.

"В обох країнах силовики обшукали 51 помешкання, 28 з них у Польщі - в основному, у Варшаві та на околицях столиці Польщі. Під час обшуків було вилучено багато документів і обладнання, яке використовувалось для підробки документів", - повідомили у прес-службі польської Прикордонної служби.

Як встановило слідство, громадяни Пакистану прибували до Польщі з інших країни ЄС для легалізації свого перебування в Шенгенській зоні.

В Польщі вони за допомогою підроблених документів отримували у місцевих органах влади посвідки на проживання, що надають право на вільне пересування у країнах Шенгенської зони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за перше півріччя 2015 року у Польщі затримали майже 3 тис. нелегальних мігрантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.