Порошенко та Юнкер обговорили Донбас і домовилися про зустріч у Парижі

Вівторок, 24 листопада 2015, 19:23

Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови із президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером домовився про зустріч 30 листопада у Парижі під час Міжнародної конференції з питань змін клімату "Париж Клімат – 2015".

Про це повідомляє сайт глави держави.

"Глава держави поінформував президента Єврокомісії про актуальний розвиток ситуації на Донбасі. Сторони висловили стурбованість у зв’язку із зростанням кількості провокацій з боку бойовиків і закликали до неухильного виконання Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Президент України наголосив на важливості збереження солідарності та єдності ЄС у питанні санкцій щодо Росії до відновлення територіальної цілісності України, включно з Кримом.

Президент Єврокомісії привітав затвердження низки законів у сфері боротьби з корупцією та протидії дискримінації та висловив надію на позитивну оцінку прогресу України на шляху до безвізового режиму з ЄС.

"Президент Єврокомісії запевнив, що для Європейського Союзу українське питання незмінно залишається одним з найпріоритетніших", - зазначили у прес-службі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: