Польська проросійська партія КОРВіН змінила назву на "Свобода"

Неділя, 9 жовтня 2016, 16:29

Партія скандального євродепутата Януша Корвіна-Мікке KORWiN (Koalicja Odnowy Rzeczypospolitej Wolność i Nadzieja – Коаліція оновлення республіки Свобода і Надія) під час з'їзду у Варшаві змінила назву на "Свобода" ("Wolność").

Про це з посиланням на прес-службу партії повідомляє Польське радіо.

При цьому сам Януш Корвін-Мікке в коментарі польським ЗМІ зазначив, що незважаючи на те, що партія змінила повну назву, залишила незмінним скорочення KORWiN.

Це був перший з'їзд партії, на якому її члени переобрали президія на чергові п'ять років. За словами Корвіна-Мікке, у з'їзді взяли участь 740 делегатів.

Раніше повідомлялося, євродепутат від Польщі Януш Корвін-Мікке вважає, що Україна є "справжньою загрозою для поляків", в той час, як Росія є природним союзником Польщі.

Нагадаємо, на початку лютого, українська прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом візиту польського євродепутата Януша-Корвіна Мікке до окупованого Криму.

Як повідомлялося, 10 грудня 2015 року євродепутат від Польщі Януш Корвін-Мікке прилетів до окупованого Криму. На анексований Росією півострів він вирушив через Москву.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.