Розвідка США попередила про можливі теракти перед виборами - ЗМІ

П'ятниця, 4 листопада 2016, 17:14

Розвідка США попередила про можливі теракти "Аль-Каїди", міжнародної терористичної організації, у день перед виборами американського президента.

Про це повідомляє видання CBS News, з посиланням на власні джерела.

За даними джерел, розвідка США попередила групи по боротьбі з тероризмом про те, що "Аль-Каїда" може планувати теракти в трьох штатах США у понеділок, 7 листопада.

Зокрема, під загрозою знаходяться Нью-Йорк, Техас та Вірджинія, проте конкретні місця не згадуються.

Джерела підкреслюють, що розвідка все ще оцінює ситуацію та достовірність даних ще не підтверджено.

"Служби національної безпеки та боротьби з тероризмом зберігають пильність та готові захищати територію від атак в США. ФБР, працюючи з нашими федеральними, державними та іноземними колегами, обмінюється розвідданими і оцінює їх на повсякденній основі і буде продовжувати тісно співпрацювати з партнерами у правоохоронних органах і спецслужбах, щоб виявити і зірвати будь-яку потенційну загрозу суспільній безпеці", - повідомив виданню високопоставлений чиновник ФБР.

Як повідомляє BBC, в Портовому управлінні Нью-Йорка і Нью-Джерсі повідомили, що їх попередили про потенційну терористичну загрозу, пов'язану з днем виборів.

Зазначимо, що Портове управління керує всіма транспортними вузлами та маршрутами густонаселених районів міста Нью-Йорк і північного Нью-Джерсі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.