Сили режиму Асада посилили бомбардування поблизу Дамаска, 4 загиблих

Понеділок, 20 лютого 2017, 14:04

Сирійські урядові війська режиму президента країни Башара Асада в понеділок, 20 лютого, посилили бомбардування навколо Дамаска, території, що контролюється повстанськими групами.

Про це повідомляє AFP.

Посилення бомбардування відбулося за кілька днів до відновлення мирних переговорів у Женеві, куди у четвер мають прибути представники сирійської опозиції та режиму Асада.

За даними Сирійського центру з моніторингу прав людини, сили режиму Асада в понеділок посилили бомбардування навколо столиці Сирії.

"Від авіаударів режиму загинули чотири людини, ще 15 отримали поранення під час ескалації у Барзех (північний район поблизу Дамаска, що контролюється повстанцями)", - заявили правозахисники.

"Щонайменше 16 людей загинули в суботу (18 лютого) в результаті ракетних обстрілів похоронної процесії у Квабун", - повідомили представники Сирійського центру з моніторингу прав людини.

"Ціллю бомбардувань є три райони - Квабун, Барзех, і Тішрін", - повідомив агентству активіст Хамза Аббас, який перебуває у районі Квабун.

Нагадаємо, високий переговорний комітет сирійської опозиції вважає за необхідне почати обговорення питання перехідного періоду на переговорах з сирійською владою у Женеві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.