Джонсон відклав візит до РФ через перенесення зустрічі глав МЗС країн НАТО

Понеділок, 27 березня 2017, 17:37

Міністр закордонних справ Великої Британії Боріс Джонсон відклав заплановану поїздку в Росію через перенесення зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО.

Про це повідомили в офісі британського міністра, повідомляє Reuters.

Джонсон мав відвідати Москву, щоб обговорити розбіжності між двома країнами щодо Сирії і України. Це буде перший візит глави МЗС Британії за останні п'ять років після погіршення двосторонніх відносин.

"Нам, на жаль, довелося відкласти візит міністра закордонних справ до Росії, запланований в цьому місяці через перенесення зустрічі міністрів закордонних справ НАТО", - повідомив представник МЗС Британії.

"Міністр закордонних справ говорив з міністром закордонних справ Росії Лавровим і сподівається якомога швидше відвідати його з візитом", - додали в МЗС.

Зустріч міністрів закордонних справ країн членів НАТО перенесли з 5-6 квітня на 31 березня для того, щоб в ній зміг взяти участь державний секретар США Рекс Тіллерсон.

Раніше Джонсон заявляв, що під час візиту до Москви буде заохочувати Росію змінити свої дії та повернути міжнародну довіру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.