У Британії розслідують дії депутата-консерватора, який змусив помічницю купувати секс-іграшки

Понеділок, 30 жовтня 2017, 09:51

Британська прем'єрка Тереза Мей наказала розслідувати заяву про негідну поведінку депутата-консерватора Марка Гарньє, який відкрито визнав, що просив помічницю купити для нього секс-іграшки, а також називав її непристойними словами.

Про це повідомляє The Guardian.

У британському Кабміні мають розслідувати, чи порушив депутат міністерський кодекс після того, як визнав, що просив свою колишню помічницю купувати секс-іграшки, а також називав її "цукровими грудьми" (англ. - sugar tits).

Консерватор не заперечує звинувачення щодо подій, які сталися у 2010 році, зроблених його колишньою помічницею Кероліною Едмондсон.

Повідомляється, що Гарньє дав Едмондсон гроші, щоб та придбала секс-іграшки для його дружини та для жінки, яка працює у його виборчому окрузі.

Він також заявив, що прізвисько, які він дав помічниці, не що інше, як посилання на популярну комедію BBC Гевіна і Стейсі, та що це не вважається переслідуванням.

Як відомо, Гарньє одружений та має трьох дітей.

Раніше прем'єр Британії Тереза Мей заявила, що вона дуже стурбована заявами про сексуальні домагання депутатів стосовно жіночого персоналу у парламенті.

Нагадаємо, жінки в різних країнах почали зізнаватися тому, що їх сексуально домагались, після скандалу у Голлівуді, у центрі якого опинився продюсер Гарві Вайнштайн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.