Зеленський: справа про імпічмент Трампа не вплинула на стосунки України та США

П'ятниця, 31 січня 2020, 12:42

Президент Володимир Зеленський вважає, що ситуація навколо імпічменту Дональда Трампа не мала негативних наслідків для відносин України та США.

Як повідомляє "Європейська правда", про це він заявив на пресконференції з державним секретарем США Майком Помпео у Києві.

"Мені здається, що навпаки: у нас дуже гарні відносини між країнами, ми хочемо, щоб ці відносини були не тільки на словах. США дійсно захищають і підтримують нашу територіальну цілісність. Але питання не тільки в словах, будь-яка підтримка також має бути вигідною в різних сферах. Сьогодні ми говоримо про багато контрактів, які ми хочемо заключити між країнами. Мені здається, у нас новий крок у відносинах", - сказав Зеленський.

"Я не впевнений, що на ці теплі відносини якось вплинуло питання з імпічментом президента США, але я неодноразово казав, що це наш стратегічний партнер і ми робимо все, щоб поліпшити наші відносини", - додав він.

Помпео у свою чергу заперечив, що Трамп висував Україні якісь умови для візиту у Вашингтон Зеленського, в тому числі провести розслідування щодо Джо Байдена.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: