Карантин у Данії призвів до сплеску продажів секс-іграшок

Вівторок, 7 квітня 2020, 16:57

Продаж секс-іграшок у Данії зріс більш ніж удвічі, після того, як громадянам сказали залишатися вдома для боротьби з поширенням коронавірусу. 

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство Reuters.

У перший тиждень квітня продажі в Sinful, найбільшого продавця секс-іграшок у Скандинавії, зросли на 110% у Данії. 

Данія послаблює карантин: відкриють дитсадки і початкові школи

Щодня Sinful пересилає близько 1500 посилок інтернет-покупцям у Данії, Норвегії, Швеції та Фінляндії. Три чверті ринку компанії припадають саме на Данію. По всьому регіону продажі подвоїлися за перший тиждень квітня порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Найбільший в Данії веб-сайт з огляду секс-іграшок Eroti.dk заявив, що його трафік збільшився втричі за час жорсткого карантину в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Сплеск продажів у Данії стався за останні сім днів, після того, як продажі спершу провалились після оголошення карантину 11 березня.

"Це сталось, мабуть, тому, що ми всі трохи запанікували і більше дивились, аби купити туалетний папір, зубну пасту та подібні речі", - прокоментувала Матильда Макковська, співвласниця Sinful.

Нагадаємо, асоціації захисту працівників секс-бізнесу звернулися до президента Франції Еммануеля Макрона з проханням створити надзвичайний фонд, щоб підтримати потерпілих у коронавірусній кризі співробітників індустрії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.