Зеленський: буде ще одна нормандська зустріч на рівні радників 

Субота, 12 вересня 2020, 16:22

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що після нормандської зустрічі на рівні радників у Берліні, яка пройшла 11 вересня, відбудеться ще одна.

Про це Зеленський сказав у розмові з журналістами під час робочої поїздки в Одеській області, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на "Укрінформ".

"Продовжуються зустрічі в нормандському форматі. І якщо зустрічаюся радники і я знаю вже результат, значить буде плануватися зустріч лідерів нормандського формату. Вони не обговорили всі питання, не поставили крапку в багатьох питаннях. Тому буде ще одна зустріч радників", - сказав Зеленський. 

Шантаж убивством Мінська: що пішло не так на переговорах Єрмака у Берліні

За його словами, найголовнішим рішення на сьогодні, досягнутим в рамках переговорів, є дотримання і продовження режиму тиші.

Зеленський наголосив, що такого довгого дотримання режиму тиші, як нині, за роки війни на сході не було.

Як повідомлялося, 11 вересня у Берліні пройшли переговори на рівні політичних радників лідерів країн нормандського формату.

За підсумками переговорів представники України та Росії розійшлися у своїх висновках щодо результатів.

Відмінні заяви пролунали щодо можливості проведення нормандського саміту за участі лідерів країн та перегляду постанови ВР про призначення місцевих виборів.

Більше про берлінську зустріч: Шантаж убивством Мінська: що пішло не так на переговорах Єрмака у Берліні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.