ЗМІ: У Німеччині вечірка Шредера закінчилася приїздом поліції

Вівторок, 17 жовтня 2023, 12:06

У Німеччині вечірка, яку влаштував колишній канцлер Герхард Шредер в одному із фешенебельних ресторанів Гамбурга, закінчилась приїздом поліції через поведінку одного з гостей.

Як пише "Європейська правда", про це йдеться у публікації Bild.

За даними медіа, Шредер заздалегідь домовився з гостями, що оплачена буде тільки їжа з меню. Ті, хто замовляв більше, повинні були сплатити за решту самостійно.

Один з гостей колишнього німецького канцлера замовив напоїв на суму 6 117 євро, а потім відмовився оплатити рахунок. У ресторані стверджують, що одразу ж повідомили про інцидент поліцію.

Коли правоохоронці прибули до ресторану, гостя вже там не було. У ресторані зазначили, що з ним і раніше траплялися інциденти. Зараз гостя Шредера перевіряють через підозру у шахрайстві. За словами видання, мова іде про іранського бізнесмена.

Нещодавно Шредер поскаржився, що колишні колеги не вітають його з днем народження. Особливо ексканцлера "розчарував" нинішній президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр.

Перед цим ексканцлера Німеччини, відомого дружбою з президентом Росії, не запросили на конференцію його рідної партії, що відбудеться 8-10 грудня в Берліні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: