У Німеччині після сутички з поліцією помер мігрант

Понеділок, 8 січня 2024, 13:26

Під час поліцейської операції в центрі прийому шукачів притулку в Мюльгаймі на заході Німеччини помер 26-річний чоловік з Гвінеї.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє DW з посиланням на поліцію.

За словами правоохоронців з Бохума, вони розслідують обставини, що призвели до смерті чоловіка після того, як справа перейшла до них від поліції сусіднього Мюльгайма.

Зазначають, що служба безпеки центру повідомила поліції в суботу ввечері, що чоловік напав на персонал. Правоохоронці стверджують, що коли вони знайшли його в своїй кімнаті, він напав і на них.

Реклама:

Оскільки чоловік чинив опір, кажуть поліціянти, їм довелося двічі застосувати електрошокер, при цьому інцидент не був вичерпаний, і сутичка перемістилася у внутрішній двір центру.

Врешті-решт, зазначають правоохоронці, чоловіка вдалося втихомирити та арештувати. Під час інциденту двоє поліцейських отримали укуси, а жінка – удар ногою по голові. Для надання допомоги мігранту та поліцейським була викликана швидка допомога.

У кареті швидкої чоловік втратив свідомість під час надання допомоги. Потім його доставили до лікарні, де він помер.

У Німеччині 2023 року значно зросла кількість нападів на біженців і прохачів притулку, а також на гуртожитки для мігрантів. 

Минулоріч канцлер Олаф Шольц домовився про більш жорстку міграційну політику і нове фінансування для біженців з главами 16 німецьких земель.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: