Трамп вніс заставу на $175 мільйонів у справі про шахрайство

Новини — Вівторок, 2 квітня 2024, 08:59 —

У понеділок експрезидент США Дональд Трамп вніс заставу в розмірі 175 мільйонів доларів у справі про цивільне шахрайство в Нью-Йорку, запобігши конфіскації активів владою штату, яка могла б зашкодити його бізнес-імперії.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Reuters.

Республіканець Трамп був визнаний винним 16 лютого у шахрайському завищенні своїх статків на мільярди доларів, щоб забезпечити собі кращі умови кредитування та страхування.

Трамп на тлі значних витрат у судах почав продавати Біблії 

Реклама:

Спочатку Трамп повинен був внести заставу в розмірі 454 мільйони доларів, але апеляційний суд 25 березня призупинив виконання рішення судді Артура Енгорона за умови, що Трамп сплатить меншу суму протягом 10 днів, що він і зробив.

Колегія з трьох суддів апеляційного суду розглядатиме апеляцію Трампа по суті. 

Застава не дозволяє генеральній прокурорці Нью-Йорка Летиції Джеймс арештувати власність Трампа, включаючи Trump Tower, його курорт і поле для гольфу площею 370 акрів у Вестчестері та його маєток Мар-а-Лаго у Флориді.

Трамп заперечив правопорушення і заявив, що ця справа є політичним полюванням на відьом.

Нагадаємо, у вересні 2022 року генпрокурорка штату Нью-Йорк Летиція Джеймс подала цивільний позов у справі про шахрайство експрезидента США з нерухомістю.

Ця справа є частиною виру юридичних проблем, з якими зіткнувся Трамп, включаючи кримінальний судовий процес у Нью-Йорку, який має розпочатися 15 квітня. Трампа, який не визнав себе винним, звинувачують у незаконному приховуванні виплат порнозірці напередодні виборів 2016 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: