Главі СБУ пропонували посаду віце-прем'єра з євроінтеграції

Вівторок, 16 червня 2015, 12:28

Президент України Петро Порошенко пропонував главі СБУ Валентину Наливайченку посаду віце-прем'єра з питань євроінтеграції.

Про це заявив  заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко у вівторок у кулуарах ВР, повідомляє Українська правда.

За словами Кононенка, Наливайченку було запропоновано очолити службу зовнішньої розвідки  та обговорювалося питання віце-прем'єра з євроінтеграції.

Кононенко сказав, що наразі йдуть консультації і, наскільки йому відомо, остаточного рішення Наливайченко ще не прийняв.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк виступив за введення посади віце-прем’єра з питань європейської інтеграції та запропонував її послу України в ЄС Костянтина Єлісєєва.

"Європейська правда" у статті "Хаотична євроінтеграція: чому Яценюк не призначає профільного віце-прем’єра?" повідомляла, що посол України в ЄС Костянтин Єлісєєв неофіційно представлений на посаду віце-прем’єра з євроінтеграції ще в грудні і досі є одним з імовірних кандидатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: