В Міноборони Польщі переглянуть план модернізації армії

Субота, 26 грудня 2015, 14:48

Нове керівництво Міноборони Польщі внесе зміни в плани модернізації армії, віддаючи перевагу польській оборонній промисловості.

Про це повідомляє Радио Польша.

У більшості департаментів Міністерства оборони Польщі нове керівництво, очолюване міністром оборони АнтоніМацеревичем, проводить аудит. Також планується переглянути плани модернізації армії, що залишилися від попереднього уряду.

"У першу чергу, слід переглянути плани покупок озброєння і техніки", - підкреслює заступник міністра оборони Бартош Ковнацький.

За його словами, модернізація повинна привести до того, щоб країна була готова відповісти на можливі загрози протягом декількох наступних років. Він зазначає, що попередній уряд думав, скоріше, про декілька десятків років.

Ковнацький також підкреслює, що в переглянутому процесі модернізації армії, в першу чергу, візьме участь польська оборонна промисловість.

Раніше повідомлялося, що новий консервативний уряд Польщі ставить під сумнів вибір попереднього уряду на користь американських зенітно-ракетних систем "Patriot" та французьких вертольотів Airbus у рамках програми модернізації польської армії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: