Волонтери зняли відео для мешканців Нідерландів, в якому агітують за асоціацію

Відео
П'ятниця, 29 січня 2016, 12:36

Всеукраїнський центр волонтерів The People's Project вирішив долучитись до агітації мешканців Нідерландів підтримати ратифікацію Угоди про асоціацію України з ЄС на референдумі, який відбудеться в Голландії 6 квітня цього року.

На своєму каналі в Youtube волонтери центру розмістил оригінальний ролик, в якому закликають голландців сказати "так" асоціації.

"Це відео зробили українські активісти для того, щоб в результаті майбутнього референдуму 6 квітня було ухвалене позитивне рішення для України. Тому що російська пропаганда – найсильніша у світі, і вона замилює око всім. Ми також хочемо наголосити, що угода про асоціацію не означає автоматичний вступ України в ЄС. Ми сподіваємося також, що голландці підтримають наші європейськими прагнення", - так автори ролика пояснюють голландцям необхідність ухвалення позитивного рішення.

Як заявляв раніше  голландський прем'єр-міністр Марк Рютте, уряд Нідерландів планує провести кампанію на підтримку України перед проведенням запланованого на квітень референдуму щодо Угоди про асоціацію Україна-ЕС.

Як повідомлялося, Виборча рада Нідерландів призначила референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС на середу 6 квітня 2016 року.

Раніше в Нідерландах зібрали необхідну кількість підписів для проведення консультативного референдуму щодо ратифікації Угоди про асоціацію з Україною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.