Німецькі слідчі вважають, що підозрюваний в здійсненні теракту досі у Берліні

П'ятниця, 23 грудня 2016, 10:25

Німецькі слідчі вважають, що підозрюваний в здійсненні теракту 19 грудня Аніс Амрі до цих пір переховується у Берліні, а його втеча із країни не могла б бути непоміченою.

Про це повідомляє Tagesspiegel.

"Слідчі вважають, що Аніс Амрі до цих пір ховається в Берлін. Свідок бачив, як він тікав після нападу, а його обличчя було поранене", - повідомляє видання.

Крім того, слідчі знайшли сліди крові у вантажівці. Як повідомлялося, німецька поліція знайшла на дверях вантажівки відбитки пальців підозрюваного тунісця Амрі.

"Його втеча з Німеччини, коли він має такі поранення, не могла б бути непоміченою. Малоймовірно, що Амрі зможе втекти з країни непоміченим", - повідомляє Tagesspiegel.

Німецька поліція пропонує 100 тисяч євро нагороди за інформацію, яка може привести до затримання чоловіка, якого підозрюють у теракті в Берліні.

Нагадаємо, внаслідок наїзду вантажівки в натовп людей на різдвяному ярмарку в Берліні ввечері 19 грудня загинули щонайменше 12 осіб, ще 49 людей отримали поранення.

Пізніше стало відомо, що у кабіні вантажівки було знайдене тіло польського водія авто, тоді як нападнику вдалося втекти і його досі розшукує поліція.

Згодом стало відомо, що поліція розшукує громадянина Тунісу за підозрою у причетності до теракту.

22 грудня Федеральна прокуратура Німеччини видала ордер на арешт 24-річного тунісця Аніса Амрі, якого підозрюють у скоєнні теракту на різдвяному ярмарку в Берліні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.