Німецька поліція продовжує пошуки нападника на ярмарок у Берліні

Середа, 21 грудня 2016, 12:39

Поліція Німеччини продовжує активний пошук нападника, який на вантажівці здійснив наїзд на відвідувачів різдвяного ярмарку на площі Брайтшайдплац в Берліні, в результаті чого загинули щонайменше 12 осіб.

Про це повідомляє видання RBB.

Слідчі встановили, що нападник отримав травму під час бійки у вантажівці, перш ніж здійснити наїзд. Завдяки цьому поліції вдалося отримати докази ДНК.

Після цього поліція провела обшуки у всіх лікарнях в Берліні та Бранденбурзі.

Повідомляється, на даний момент знайти нападника не вдалося, проте вранці поліція здійснила ще одне затримання за підозрою у нападі. Згодом було встановлено, що затримана особа не причетна до нападу.

За інформацією видання, у другій половині дня відбудеться прес-конференція, на якій будуть озвучені нові деталі слідства.

Нагадаємо, польський водій вантажівки та терорист, який направив авто на людей на різдвяному ярмарку в Берліні, боролися до останнього моменту.

Як відомо, внаслідок наїзду вантажівки з польськими номерами в натовп людей на різдвяному ярмарку в Берліні ввечері 19 грудня загинули щонайменше 12 осіб, ще 49 людей отримали поранення.

Пізніше стало відомо, що у кабіні вантажівки було знайдене тіло польського водія авто, тоді як нападнику вдалося втекти і його досі розшукує поліція.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.