Брат підозрюваного в здійсненні теракту у Берліні закликає його здатися поліції

Четвер, 22 грудня 2016, 12:36

Брат тунісця Аніса Амрі, який підозрюється в причетності до теракту в Берліні 19 грудня, закликає його здатися поліції.

Про це повідомляє Associated Press.

Члени сім'ї Амрі, надаючи інформацію зі свого рідного міста Ель-Услатія в центральній частині Тунісу, були приголомшені новиною про те, що Аніс Амрі є головним підозрюваним у нападі вантажівкою на ярмарку, в результаті якого загинули 12 осіб.

Амрі, якому виповнилося 24 роки, залишив Туніс кілька років тому. Повідомляється, що Аніс був у постійному контакті зі своїми братами через Facebook та по телефону.

"Я просив його здатися поліції. Якщо буде доведено, що він брав участь (у теракті - Ред.), ми відмежуємося від нього", - повідомив Associated Press брат підозрюваного Абделькадер Амрі.

Брат підозрюваного заявив, що Аніс, можливо, радикалізувався у в'язниці в Італії, куди він попав після від'їзду з Тунісу.

Німецька поліція пропонує 100 тисяч євро нагороди за інформацію, яка може привести до затримання чоловіка, якого підозрюють у теракті в Берліні.

Нагадаємо, внаслідок наїзду вантажівки в натовп людей на різдвяному ярмарку в Берліні ввечері 19 грудня загинули щонайменше 12 осіб, ще 49 людей отримали поранення.

Пізніше стало відомо, що у кабіні вантажівки було знайдене тіло польського водія авто, тоді як нападнику вдалося втекти і його досі розшукує поліція.

Згодом стало відомо, що поліція розшукує громадянина Тунісу за підозрою у причетності до теракту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: