Більшість німців вважають проблему мігрантів найбільшою - опитування

П'ятниця, 9 грудня 2016, 19:28

Більше половини німців вважають проблему біженців та їх інтеграції найбільшою проблемою Німеччини попри зменшення напливу мігрантів.

Про це повідомляє Reuters.

Про це свідчать дані опитування соціологічної компанії Forschungsgruppe Wahlen для телекомпанії ZDF, які показують, що 58% відсотків німців вважають біженців та їх інтеграцію найважливішою проблемою Німеччини на даний момент.

Майже дві третини (60%) побоюються, що витрати на біженців гроші можна було витрати на інші цілі, ще 52% побоюються, що міграція призведе до зростання рівня злочинності.

Трохи менше третини (30%) побоюються, що біженці є загрозою для культурних і соціальних цінностей Німеччини.

Зазначиом, цьогь року очікується, що примусово або добровільно територію Німеччини залишать близько 100 тисяч іноземців, які не можуть претендувати на статус біженця.

Із мільйона мігрантів, які прибули до Німеччини в 2015 та 2016 роках, близько 500 тисяч осіб не мають перспективи отримати цей статус.

Раніше повідомлялося, що дві третини німців незадоволені нинішньою ситуацією, в якій перебуває Європейський Союз, і майже половина хоче провести голосування щодо того, чи варто ФРН залишатися в ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.