У МЗС РФ порівняли справу Скрипалів з Лохнеським чудовиськом

Четвер, 20 вересня 2018, 20:18

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що ситуація довкола отруєння Скрипалів у Британії нагадує їй історію про Лохнеське чудовисько.

Про це Захарова заявила журналістам в четвер на полях Євразійського жіночого форуму в Санкт-Петербурзі, повідомляє "Интерфакс".

"Лондон довів цю ситуацію до такого абсурду, що зараз Солсбері - це міжнародний мем… Мені здається, історія з Солсбері і Еймсбері, цими містами-побратимами, вже стає схожа на історію Лохнеського чудовиська", - заявила Захарова журналістам.

Вона зазначила, що Лохнеське чудовисько теж "усі бачили, всі практично з ним розмовляли, і у всіх є факти на руках, а перевірка виявляє, що це все фальшивки".

"І насправді, через стільки десятків років Лохнеське чудовисько дійсно перетворилося в історичний мем", - сказала Захарова.

Вона вважає, що офіційний Лондон "влаштував шоу на весь світ, і що далі вони йдуть цією дорогою маніпуляції громадською думкою, вкидань недостовірної інформації, то більше буде охочих половити рибу в каламутній воді".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: