Підозрювані в отруєнні в Солсбері: на ГРУ не працюємо, все це – фантастичний збіг

Четвер, 13 вересня 2018, 14:56

Підозрювані в отруєнні в Солсбері Руслан Боширов і Александр Петров заперечують роботу на Головне розвідувальне управління РФ і заявляють, що працюють у сфері фітнес-індустрії.

Про це вони заявили в інтерв'ю пропагандистського ресурсу Russia Today.

На запитання: "Ви працюєте в ГРУ?" Петров відповів зустрічним запитанням: "А ви працюєте?". Потім він сказав: "Ні", за ним повторив Боширов: "І я - ні".

"Вся ця ситуація - фантастичний фатальний збіг. У чому наша провина?" - сказав Петров.

"Ми не знаємо, хто насправді отруїв Скрипалів. Але ми хотіли б, щоб коли їх знайдуть, щоб англійці перед нами вибачилися. Ми просто хочемо, щоб нам дали спокій", - додав Боширов.

Вони заявили, що раніше нічого не знали про Скрипалів. "Я не знаю, взагалі не чув... До ось цієї ситуації, поки не почався ось цей жах з нами, я не чув цього прізвища. Я не знав нічого про них", - заявив Боширов.

За їхніми словами, вони приїхали в Солсбері 3 березня й пробули там не більше півгодини-години через погану погоду, 4 березня вони туди повернулися, щоб оглянути визначні пам'ятки.

Раніше Петров і Боширов заявили, що дійсно їздили в Солсбері, але тільки з туристичною метою. Вони також розповіли, що вирішили дати інтерв'ю після заяви президента РФ Владіміра Путіна, яку він зробив 12 вересня. Інтерв'ю відбулося ввечері того ж дня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: