Зеленський - послам G7: Україна не змінить зовнішній курс з новим урядом

П'ятниця, 6 березня 2020, 09:51

Президент України Володимир Зеленський запевнив послів країн "Великої сімки" та ЄС у незмінності пріоритетів української зовнішньої і внутрішньої політики після зміни уряду.

Про це глава держави сказав західним дипломатам на зустрічі в Полтавській області, пише "Європейська правда" з посиланням на пресслужбу президента.

"Президент наголосив на незмінності обраного курсу на реалізацію урядом і Верховною Радою політики, спрямованої на забезпечення благополуччя, безпеки, захисту прав і свобод українців, а також на створення сильної правової держави, яка служить громадянину.

Посли G7: призначати і звільняти керівництво НАБУ і САП слід відповідно до закону

Він підкреслив, що перезавантаження Кабінету міністрів має на меті поліпшення результативності роботи виконавчої влади та не вплине на проголошені пріоритети у внутрішній та зовнішній політиці", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, у результаті перестановок в уряді новим главою МЗС України призначено колишнього віцепрем’єра з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитра Кулебу, а його посаду обійняв колишній глава МЗС Вадим Пристайко.

Читайте також: Євроінтеграційна рокіровка: навіщо Зеленський змінює Пристайка на Кулебу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.