Через стрілянину на півдні Швейцарії загинули дві особи

Понеділок, 11 грудня 2023, 14:31

Двоє осіб загинули та ще одна отримала поранення внаслідок стрілянини у двох місцях у південному швейцарському місті Сьйон у понеділок.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє AP з посиланням на правоохоронців.

За заявою поліції кантону Вале, з нез'ясованих поки що причин чоловік відкрив вогонь по кількох людях у Сьйоні близько 9 ранку за київським часом.

Правоохоронці повідомили, що направили співробітників на пошуки стрільця, а пізніше звернулася до людей із закликом надати будь-яку інформацію про 36-річного підозрюваного.

Вони попередили громадськість, що "ця людина небезпечна", і їм не слід до неї наближатися. В поліції заявили, що підозрюваний, схоже, знав своїх жертв, але не надали інших подробиць та не вказали, де саме він відкрив вогонь.

Реклама:

Регіональне видання Le Nouvelliste, яка не називає джерел, повідомило, що постріли були зроблені в приміщенні лакофарбової компанії та ще в одному місці.

Місцева прокуратура розпочала розслідування вбивства.

Раніше у Брюсселі сталася стрілянина на центральній вулиці, внаслідок якої четверо осіб отримали поранення.

А на початку листопада у школі в німецькому місті Оффенбург, що в землі Баден-Вюртемберг, розгорнули масштабну поліцейську операцію після стрілянини між учнями.

Перед цим поблизу кордону Сербії з Угорщиною сталася стрілянина між мігрантами, внаслідок якої загинуло троє осіб, ще одна була поранена.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: