Українські посли привітали українців з Днем незалежності

Відео
Середа, 24 серпня 2016, 15:51

Посли України за кордоном привітали українців з Днем прапора та Днем незалежності.

Відео зі зверненням дипломатів розмістило МЗС на своїй сторінці у Facebook.

"Я хотів би побажати Україні в день 25-ї річниці незалежності перемоги, тому що у нас в історії було багато героїчних подій, але було замало перемог", - зауважив посол України в Латвії Євген Перебийніс.

"Сьогодні дуже важливо, щоб нас супроводжували перемоги. В першу чергу перемога над російською агресією, але також перемоги в усіх інших сферах життя", - наголосив він.

"Хочу побажати нам всім, щоб ми були впевнені в собі, щоб ми були гордими, того що ми зробили, горді того, щоб бути повноцінною шанованою великою європейською нацією. І ми такими будемо", - сказав посол України в Польщі Андрій Дещиця.

"Хочу побажати всім перш за все козацького здоров'я, витривалості, наснаги, тому що це те, що нам сьогодні дуже-дуже потрібно. Потрібно набратися терпіння, накопичити побільше енергії, і ми обов'язково переможемо", - наголосив постійний представник України при ООН Володимир Єльченко.

 Нагадаємо, раніше ЄС привітав Україну з Днем незалежності та визнав суттєвий прогрес, якого досягла держава за останні 25 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.