Brexit: Мей запропонує парламенту варіанти поліпшення угоди про вихід з ЄС

Неділя, 19 травня 2019, 10:27

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей запропонує британським депутатам пакет нових заходів для включення їх в проект угоди щодо виходу країни з ЄС.

Як повідомляє "Європейська правда", про це Мей написала в статті для The Sunday Times.

"Коли законопроект про вихід буде представлений членам парламенту, він буде представляти нову, сміливу пропозицію для членів парламенту в Палаті громад з поліпшеним пакетом заходів, який, я вважаю, може отримати нову підтримку. Заходи забезпечать Brexit, який дотримується рішення, прийнятого британцями на референдумі, з Brexit, який хороший для робочих місць, хороший для нашої безпеки і який спрямовує Британію на шлях до світлого майбутнього за межами ЄС", - написала Мей.

Прем'єр повідомила, що уряд розгляне деталі нових пропозицій наступного тижня. Також буде розглянуто питання про те, чи потрібно буде проводити тестові голосування для перевірки підтримки можливих рішень.

"Але які б не були результати голосування, я не буду просто просити депутатів подумати ще раз. Замість цього я попрошу їх поглянути на нову і поліпшену угоду свіжим поглядом і підтримати її", - написала Мей.

Нагадаємо, лідер Лейбористської партії Джеремі Корбін оголосив про провал переговорів з консерваторами щодо угоди про Brexit.

Прем'єр-міністр пообіцяла визначити графік своєї відставки після голосування в парламенті щодо угоди про вихід з ЄС. Британський парламент вкотре голосуватиме за проект угоди про Brexit у перший тиждень червня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: