Французькі журналісти потрапили під ракетний удар під час прямого включення з Краматорська

Вівторок, 3 січня 2023, 09:58

Французькі журналісти, які висвітлюють події в Україні, під час прямого включення у студію зафільмували "приліт" ракети, що поцілила прямо у кадрі недалеко від них.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Поль Гасньє, Елоїз Грегуар і Тео Пальфраї перебувають на сході України і вмикалися в ефір TF1-TMC з Краматорська. Коли кореспондент почав говорити зі студією, ракета поцілила менш ніж за кілометр від них. Вибух встиг потрапити у кадр, після чого вони зорієнтувалися і лягли на землю. 

Коли журналісти перебралися в інше місце, вони знову увімкнулися в ефір і розповіли про пережите. За їхніми словами, команда злякалася, але ніхто не поранений. 

Ефір відбувся 2 січня близько 20 години вечора за паризьким часом. Фрагмент відео згодом перепублікували численні медіа.

Також 2 січня стало відомо, що в Україні біля лінії фронту отримав незначне поранення журналіст німецького Bild Бйорн Штрітцель. Під час ракетного удару по Києву 31 грудня постраждав журналіст із Японії. Раніше поблизу Херсона потрапили під обстріл італійські кореспонденти. 




Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.