7 грудня 2014

Колонки
Громадська платформа асоціації – чи блокує ЄЕСК її створення?
Нинішня позиція Європейського економічного та соціального комітету ставить під сумнів леґітимність платформи Україна-ЄС... Не може існувати попередньо заданих привілеїв чи квот для будь-якої з груп громадянського суспільства – як не може ЄЕСК "заблокувати" завершення інституціалізації цієї платформи...
Новини
20:32
НАТО двічі перехопили бомбардувальники РФ над Балтикою. Кажуть про "сигнал"
Дещо пізніше стався ще один інцидент, за участі трьох військових Ту-134 та одного транспортника Ан-72, які також здійснювали проліт над балтійським морем, не погоджуючи його з іншими країнами регіону. Для їх перехоплення було піднято винищувачі CF-188.
17:52
Голландський виробник одягу Mexx оголошений банкрутом
16:05
Більшість німців проти уходу Меркель з політики
56% німців хотіли б, щоб Ангела Меркель брала участь у майбутніх виборах у 2017 році.
14:28
Естонія підпише найбільший в історії військовий контракт
Естонія купить у Нідерландів 44 БМП, допоміжні машини на базі танків Leopard-1 без озброєння, спорядження та інструменти для обслуговування бойових машин, документацію до них, а також боєкомплекти.
14:12
НАТО відкриває офіс у Молдові
Відкривши новий офіс у Кишиневі, НАТО отримає можливість з першоджерел отримувати інформацію про події в Молдові, а також приймати рішення щодо реформування секторів оборони та безпеки країни.
13:56
Фінляндія хоче об'єднати армію зі шведською
Через п'ять років у цих двох країн бюжуть бути спільні військово-морські та повітряні сили.
10:59
Фото, відеоВ Греції нічні безлади – барикади в Афінах, підпали, сотні арештованих
Мітинг, що розпочинався як мирна демонстрація, з часом перетворився на сутички з поліцією. Цього разу в Афінах, Салоніках та Патрі на вулиці вийшли сотні молодих людей, "озброєних" запалювальною сумішшю та камінням. В Афінах протягом ночі було арештовано 211 демонстрантів, в Салоніках – 25 людей.
10:46
Меркель - порушення суверенітету України не може залишитися без наслідків
Канцлер Німеччини Анґела Меркель заявила, що ЄС буде протистояти спробам Росїї завадити зближенню з ним східноєвропейських держав.
09:53
Корвет ВМС РФ впритул наблизився до кордонів Латвії
Поблизу морського кордону Латвії в Балтійському морі в суботу помічений корабель ВМС Росії.
09:32
Грибаускайте: "Газпром" став нам абсолютно не потрібен
Рішення Росії відмовитися від будівництва "Південного потоку" стало доказом того, що позиція Європи щодо України виправдала себе, незважаючи на невдоволення кількох країн Євросоюзу.