25 лютого 2017

Новини
21:39
В Німеччині зловмисник в'їхав у перехожих. Українців серед постраждалих немає
В місті Гейдельберг у південно-західній Німеччині, в землі Баден-Вюртемберг, чоловік на орендованій машині умисно в’їхав у перехожих.
17:31
Соратник Меркель пропонує протистояти РФ з позиції сили
Збільшення оборонних видатків Німеччиною не є реакцією на вимогу президента США Дональда Трампа, а випливає із зобов'язань, взятих на себе країною, як і всіма іншими партнерами по НАТО, в 2014 році.
16:47
Іспанія планує використання дронів для патрулювання кордону у Сеуті
Секретар іспанського МВС підтвердив зацікавленість у залученні повітряного спостереження на іспанському кордоні з Марокко.
16:18
фотоУлюблений телеканал Трампа показав "фейкового" шведського радника з безпеки
Під час розмови Швеція характеризувалася як країна, що страждає від злочинності, особливо зґвалтувань, а також відзначався ріст злочинів, пов'язаних з імміграцією.
15:39
Заплановані неофіційні переговори між КНДР та США скасовані - ЗМІ
Переговори між високопоставленим посланцем Міністерства закордонних справ КНДР Чхве Син Хі і колишніми американськими чиновниками були заплановані на 1 та 2 березня в Нью-Йорку, в готелі неподалік від штаб-квартири ООН.
14:53
Меркель офіційно висунули кандидатом на посаду канцлера Німеччини
95 відсотків із близько 140 делегатів висловилися за те, щоб Ангела Меркель очолила список ХДС.
14:18
Прем'єр Туреччини почав кампанію за зміцнення повноважень Ердогана
Прем'єр Біналі Йилдирим офіційно почав агітацію в субботу, заявивши, що запропонована нова система збудує сильну Туреччину.
13:32
Меркель заявила про необхідність збільшити витрати на оборону до 2% ВВП
Раніше міністр оборони США Джеймс Меттіс попередив союзників по НАТО про необхідність збільшити військові витрати і дотримуватися фінансових зобов'язань, щоб США не зменшували свою підтримку.
13:04
фотоТелефон Гітлера, проданий на аукціоні за $243 тисячі, виявився підробкою
Невідомий покупець, який минулого тижня на аукціоні купив телефон Адольфа Гітлера за $243 тисячі, скоріше за все, придбав підробку.
12:29
Дата зустрічі Порошенка і Трампа все ще обговорюється – Клімкін
МЗС також підбирає дати зустрічі з новим держсекретарем США Рексом Тіллерсоном і декількома іншими представниками адміністрації Трампа.
12:18
Теракти у Хомсі скоїли колишні союзники Аль-Каїди, загинув один із генералів Асада
Група "Тахрір аль-Шам" розповсюдила повідомлення в своєму каналі в Telegram, що "п'ять терористів-смертників атакували два відділення служби державної безпеки та військової безпеки в Хомсі".
11:42
фотоУ Twitter віце-президента США переплутали прапори Ізраїлю та Нікарагуа
Повідомлення були опубліковані під час п'ятничного виступу Майка Пенса на зустрічі Республіканської єврейської коаліції.
11:12
Прокуратура Франції відкрила судове слідство щодо Фійона і його дружини
Слідство відкрито за підозрою у розкраданны державних коштів, зловживанны соціальними благами, співучасті і приховуванні цих злочинів. Проведення слідства тепер покладено на трьох слідчих в Парижі.
10:39
Олланд відповів на слова Трампа про те, що "Париж вже давно не той"
Трамп розповів про свого "дуже, дуже важливого" друга Джимма, який щоліта їздив у французьку столицю з сім'єю, але вже кілька років не їздить туди, так як "Париж - вже давно не той Париж".
10:14
Подвійний теракт у сирійському Хомсі: 42 загиблих, десятки поранених
Вибухи скоїли терористи-смертники поблизу будівлі, де розміщуються служби безпеки.
10:02
Розвідка Німеччини стежила за журналістами провідних інформагентств - ЗМІ
Німецька спецслужба шпигувала у тому числі за співробітниками корпорації ВВС, агентства Reuters і американської газети New York Times.
09:42
Журналістів СNN, NYT, Buzzfeed та ВВС не пустили на брифінг у Білому домі
На брифінг не потрапили представники телеканалу CNN, газет New York Times і Los Angeles Times, а також сайтів The Daily Mail, The Hill, BuzzFeed News та Politico.