На Price.ua з'явився розділ "Послуги" ®

promoted
Понеділок, 13 червня 2016, 11:55

Тепер на прайс-агрегаторi Price.ua можна порівняти не тільки ціни на товари, але і вартість послуг українських освітніх установ, медичних центрів, салонів краси, сервісних центрів та інших організацій цієї сфери. У кожному розділі можна знайти актуальні ціни, акції та знижки.

На етапі додавання усі послуги України в розділі http://price.ua/ було вирішено розділити на п'ять категорій:

  • медицина, здоров'я, краса;
  • техніка та обладнання;
  • освіту;
  • дозвілля;
  • побутові послуги.
 

Найбільшою популярністю зараз користується розділ краси і здоров'я. Тут можна знайти найдоступніші ціни на послуги косметолога, майстри манікюру / педикюру, професійного масажиста, перукаря, спеціаліста по депіляції. Важливо, що на Price.ua є тільки перевірені салони краси з гарною репутацією — ніяких сумнівних послуг "на дому".

Як і в інших розділах, ціни на послуги представлені у вигляді зручного фільтра "від і до", щоб користувачі не витрачали час на варіанти, що не підходять. Особливо корисні для користувачів прайс-агрегатора знижкові сервіси типу Pokupon, відстежуючи які можна отримати запис у висококласного майстра по дуже демократичній ціні.

Великі українські та міжнародні компанії постійно проводять навчання для своїх співробітників і здобувачів. Курси і тренінги по розробці ПО, мовні курси, візаж, живопис, водіння автомобіля і багато іншого — в розділі "Послуги у сфері освіти".

Якщо необхідно полагодити комп'ютер, встановити кондиціонер або побутову техніку, допоможе розділ "Ремонт і обслуговування техніки і обладнання". Послуги з ремонту в Україні надають багато сервісні служби та магазини побутової техніки, але тільки перевірені і надійні компанії стають партнерами Price.ua і отримують місце в розділі.

Послуги дозвілля, відпочинку і культури на сайті представлені в першу чергу спортивними організаціями, які пропонують заняття з фітнесу, йоги, танців, абонементи в басейн і спортзал для всіх, хто бажає проводити час з користю для тіла. Любителі екстриму можуть знайти в цьому розділі туристичне спорядження зі знижкою, польоти на флайборд і ховерборд, підводне плавання і безліч інших захоплюючих пригод.

Розділ "Послуги" на Price.ua постійно поповнюється новими компаніями в міру знайомства з кращими майстрами в країні. Магазини та організації сфери послуг запрошуються до співпраці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: