Дружина Трампа виграла суд у британського таблоїда і отримає $3 млн

Середа, 12 квітня 2017, 13:39

Британський таблоїд Daily Mail погодився виплатити компенсацію Меланії Трамп і принести вибачення щодо опублікованої статті про її колишню професійну діяльність в якості моделі.

Про це йдеться у повідомленні на сайті видання.

У серпні 2016 року Daily Mail на сайті та у друкованій версії опублікувало статтю, в якій натякалося, що під час роботи у модельному бізнесі Меланія Трамп надавала послуги й іншого характеру.

Дружина президента США подала позов на суму в $150 мільйонів проти власника Daily Mail в Нью-Йорку, заявивши, що ця стаття коштувала їй мільйонів доларів потенційного прибутку від бізнесу.

В середу Daily Mail вибачилася за статтю і повідомила, що виплатить компенсацію.

"Ми згодні, що ці твердження про місіс Трамп - неправда, і ми відмовляємося від них. Ми приносимо вибачення місіс Трамп за будь-яку шкоду, що спричинила наша публікація. Для врегулювання двох позовів місіс Трамп проти нас, ми погодилися сплатити їй збитки і витрати", - йдеться у заяві.

Офіційно сумма компенсації не називається, але за інформацією Reuters, врегулювання коштувало не менше $3 мільйонів, включаючи судові витрати та моральні збитки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: