Держприкордонслужба пропонує сервіс "Кордон online" для планування поїздок

Неділя, 11 червня 2017, 09:11

Державна прикордонна служба України рекомендує користуватися спеціальними сервісами для отримання інформації про стан завантаженості пунктів пропуску.

 Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Аби систематизувати інформацію про стан завантаженості пунктів пропуску інформація оприлюднюється на сайті Держприкордонслужби. З цією метою на веб-сайті Держприкордонслужби функціонує сервіс, на якому громадяни можуть ознайомитися із станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні", - йдеться в повідомленні

Для ознайомлення із ситуацією на кордонах доступні два сервіси: "Кордон online" http://dpsu.gov.ua/ua/border/ та інтерактивна карта http://dpsu.gov.ua/ua/map/, де можна відслідковувати стан завантаженості перед пунктами пропуску та ефективно планувати поїздки через кордон, враховуючи надану інформацію, – обирати оптимальні маршрути руху.

Як відомо, в ніч на неділю країни-члени Євросоюзу запровадили безвізовий режим для України.

Про те, як саме працюватиме безвізовий режим з Євросоюзом, читайте у статті: "Без віз, та не без правил: як працюватиме на практиці безвізовий режим з Євросоюзом".

Детальніші роз’яснення читайте у статті: "Тонкощі безвізу: як діяти на кордоні, щоби уникнути проблем. Відповіді на питання читачів".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.