Сім людей загинули в Європі під час урагану "Герварт"

фото, відео
Понеділок, 30 жовтня 2017, 11:03

Загальна кількість жертв урагану "Герварт", що пронісся країнами Західної та Центральної Європи, становить не менше семи осіб.

Троє людей загинули у Німеччині через нещасні випадки, спричинені ураганом, повідомляє Deutsche Welle.

У федеральній землі Нижня Саксонія потонув 63-річний чоловік. Разом зі своїм братом він ночував у кемпінгу на березі Північного моря. Вночі кемпінг затопила вода і чоловік не зміг урятуватися.

 

У землі Мекленбург - Передня Померанія перекинувся моторний човен із трьома туристами на борту. Внаслідок інциденту на місці загинула одна жінка. Згодом у лікарні від ран помер ще один потерпілий. Доля третього потерпілого невідома.

 

У Польщі після буревію загинули дві особи, повідомляє Польське радіо. В Опольському воєводстві на проїжджаючий автомобіль впало дерево і вбило водія, а в Західно-Поморському – загинув водій, який наїхав на дерево, що лежало на проїжджій частині.

По всій Польщі понад 16 тисяч пожежників і рятувальників борються з наслідками стихії. Десятки тисяч осіб залишаються без світла, – найбільше на Нижній Сілезії. Півтисячі будинків пошкоджено, частина потягів курсують з порушенням графіку.

У Чехії внаслідок падіння дерев також загинули двоє людей, повідомляє Радіо Прага. Станом на ранок понеділка кілька сотень домогосподарств залишаються без електроенергії, 22 залізничні маршрути залишаються заблокованими через повалені дерева.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.