В РФ назвали Джонсона "хамом" за порівняння ЧС в Росії з Олімпіадою 1936 року

Середа, 21 березня 2018, 19:57

В МЗС РФ заявили, що глава британського МЗС Борис Джонсон, який порівняв ЧС-2018 в Росії з Олімпіадою у нацистській Німеччині, "отруєний отрутою ненависті і злоби, непрофесіоналізму і тому хамства".

Про це на своїй сторінці у Facebook написала речниця МЗС РФ Марія Захарова.

"Тепер немає ні найменших сумнівів, що всі дії Лондона в російському напрямку пов'язані з одним - створити образ ворога, придумавши для цього будь-які, навіть найабсурдніші підстави. Очевидний курс британських політиків на повноформатний бойкот ЧС з футболу в Росії. Але якою ціною? Ціною провокацій і образ, зіштовхування країн і народів, підриву міжнародного миру і стабільності?" - написала вона.

"Очевидно, що він (Джонсосн) отруєний отрутою ненависті і злоби, непрофесіоналізму і тому хамства. Страшно про це згадувати, але ця людина є представником політичного керівництва ядерної держави, яка несе особливу відповідальність за дії на міжнародній арені і збереження миру", - додала Захарова.

Нагадаємо, що глава МЗС Британії Борис Джонсон заявив, що президент Росії Володимир Путін буде прославляти себе на Чемпіонаті Світу з футболу цього літа таким же чином, як і Адольф Гітлер на Олімпійських Іграх у Берліні в 1936 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.