У парламенті Британії закликали депутатів не ходити на російські телеканали

відео
Середа, 24 квітня 2019, 19:36

Депутат Шотландської національної партії Стюарт Макдоналд, виступаючи в середу під час дебатів щодо російської анексії Криму у парламенті Британії, закликав своїх колег відмовитись від появи в ефірі російських пропагандистських телеканалів.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на відео дебатів, оприлюднене Посольством України у Великій Британії.  

Макдоналд зазначив, що саме у такий спосіб британські депутати можуть підтримати Україну. "Частиною нашої підтримки мусить бути відмова з’являтися на російських телеканалах, таких як Sputnik чи RT. Є депутати, які виступали на нинішніх дебатах… які займаються саме цим. Вони є частиною проблеми.

Є члени моєї партії, один досить видатний колишній член партії, який тепер має власне шоу на каналі RT. Ганьба за те, що вони там з’являються", - сказав Стюарт Макдоналд.

"Ганьба, що депутати цієї палати не лише з’являються там, а й беруть гроші за це! Цьому треба покласти край, в іншому разі усі їхні поетичні виступи не мають жодного сенсу", - додав британський парламентар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.