Джонсон: всі іммігранти у Британії повинні вчити англійську мову

Субота, 6 липня 2019, 15:13

Кандидат на посаду прем'єр-міністра Великої Британії Борис Джонсон заявив, що іммігранти повинні вивчати англійську мову.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Sky News.

Джонсон проводить передвиборчу кампанію серед членів Консервативної партії і напередодні він заявив, що "в Британії занадто багато регіонів, де англійська не є рідною мовою".

Він також зазначив, що готовий розглянути "амністію" для десятків тисяч людей, які незаконно прибули до Британії, але прожили в країні понад 15 років.

Останні опитування показують, що Джонсон з великим відривом переможе свого суперника Джеремі Ханта у боротьбі за посаду лідера Консервативної партії і стане наступним прем'єр-міністром Великої Британії.

Новий прем'єр-міністр Британії буде оголошений 23 липня.

Нагадаємо, колишній міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон та чинний глава МЗС Джеремі Хант стали фіналістами виборів на посаду голови Консервативної партії і, відповідно, прем’єр-міністра.

Вони пройшли декілька раундів голосувань, під час яких депутати-консерватори відсіювали кандидатів.

Один з претендентів замінить на посаді лідера партії Терезу Мей, яка змушена була піти у відставку після того, як їй не вдалося затвердити в парламенті угоду про вихід з ЄС, узгоджену минулого року з Брюсселем.

Читайте також: "З Британією на вихід: хто очолить уряд Її Величності у фіналі шляху до Brexit"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.