ЗМІ опублікували відео з місця замаху на словацького прем’єра Фіцо

відео
Новини — Середа, 15 травня 2024, 16:36 —

Словацьке видання Hospodarske Noviny опублікувало відео, на якому можна побачити перші миті після замаху на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо у містечку Гандлова.

Про це повідомляє "Європейська правда".

На відео видно групу людей, як цивільних, так і правоохоронців. Останні очевидно намагаються надати першу допомогу чоловікові, що лежить на землі – прем'єр-міністру Роберту Фіцо.

Реклама:

"На вулиці чекав натовп, і один з них почав стріляти. Його одразу ж втихомирили і затримали, охорона винесла прем'єра. За нашою інформацією, стрілець мав цілитися в самого прем'єр-міністра", – описує ситуацію позаштатний співробітник Hospodarske Noviny, який перебував на місці події.

Редактор HN Юрай Бури розповідає, що почув два постріли ззовні, в цей час він перебував усередині. Він каже, що поліція затримала стрільця, а потім зачистила площу в Гандловій.

У соцмережах також поширюють інше відео з місця події, на якому видно, як пораненого Фіцо ведуть до авто.

Як повідомлялося, у прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо стріляли 15 травня після виїзного засідання уряду, його доставили в лікарню.

За словами свідків, які були на місці події, прем'єр підійшов до людей, які вітали його, і саме тоді пролунало кілька пострілів. Після цього очільник уряду впав на землю.

За даними ЗМІ, Фіцо поранили в груди і живіт, його стан важкий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: