29 січня 2017

Новини
18:01
Депутат парламенту Британії запросив на прийом пропагандистів РФ - ЗМІ
Марія Захарова, речниця російського МЗС, а також редактор пропагандистського Russia Today Маргарита Симонян, отримали запрошення на урочистий прийом у палаті Громад британського парламенту, який має відбутися завтра, 30 січня.
17:17
ЄС повинен заблокувати будівництво "Північний потік-2" - Коболєв
Європейський союз повинен заблокувати проект будівництва газопроводу "Північний потік-2", який дасть Кремлю геополітичні та фінансові важелі впливу на Німеччину, Польщу і Словаччину.
16:56
Після указу Трампа про мігрантів в США не пустили родину християн з Сирії – ЗМІ
Сирійська християнська родина була змушена повернутися з міжнародного аеропорту Філадельфії до Лівану після того, як в США набув чинності указ Трампа про заборону на вʼїзд мігрантів з низки мусульманських країн.
16:16
Трюдо після указу Трампа про мігрантів: Канада готова приймати біженців
Премʼєр-міністр Канади Джастін Трюдо звернувся до біженців і запросив їх до Канади після того, як президент США Дональда Трамп ухвалив указ про заборону приймати мігрантів з низки мусульманських країн.
16:02
В Ємені спецназ США знищив до 30 бойовиків "Аль-Каїди" та цивільних – ЗМІ
Внаслідок спецоперації військових США в Ємені загинули 30 осіб, серед яких бойовики "Аль-Каїди" та понад 10 мирних мешканців.
15:43
У Києві перепоховали Олександра Олеся
15:11
фотоУ Британії зареєстрували петицію про заборону на державний візит Трампа
У Британії зареєстрували петицію про заборону Трампу прибути до Сполученого Королівства з державним візитом.
14:39
Вибори президента Франції: тривають "праймеріз" лівих
У неділю 29 січня прихильники лівих у вирішальному турі "праймеріз" обирають кандидата в президенти Франції між Бенуа Амоном і Мануелем Вальсом.
14:27
В Білорусі до літа випустять перший електромобіль
13:59
Соціал-демократи обрали Шульца кандидатом на посаду канцлера Німеччини
Екс-президент Європарламенту Мартін Шульц став єдиним кандидатом на посаду канцлера від Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) на майбутніх виборах.
13:32
Меркель розкритикувала указ Трампа про мігрантів
Канцлер Німеччини Ангела Меркель розкритикувала указ нового президента США Дональда Трампа щодо заборони на вʼїзд мігрантів з семи мусульманських країн.
13:22
Трамп доручив протягом місяця підготувати план знищення ІДІЛ
13:09
Придністров’я звинувачує Молдову в "психологічному тиску"
12:46
Туреччина та Британія підпишуть двосторонню торгову угоду після Brexit
Прем’єр-міністри Туреччини і Великої Британії домовилися в суботу про посилення стратегічного партнерства в галузі оборони та економіки.
12:06
Берлусконі знову постане перед судом у скандальній "справі Рубі"
Колишній прем'єр Італії Сильвіо Берлусконі знову постане перед судом за підозрою у підкупі свідків у скандальній "справі Рубі".
11:50
Іран вперше після відміни санкцій відправив танкери з нафтою в Європу
11:35
Меркель стане єдиним кандидатом на канцлера від панівної коаліції
Прем'єр Баварії Хорст Зеехофер повідомив, що ангела Меркель буде єдиним кандидатом на канцлера від панівної в ФРН коаліції ХДС/ХСС під час наступних парламентських виборів.
10:59
У Трампа підтвердили, що з Путіним не обговорювалося зняття санкцій з РФ
Новий президент США Дональд Трамп та президент РФ Володимир Путін не обговорювали питання зняття санкцій р РФ під час телефонної розмови 28 січня.
10:25
Суд Нью-Йорка частково призупинив дію указу Трампа про мігрантів
Федеральний суд Нью-Йорка призупинив дію указу нового президента США Дональда Трампа щодо заборони на вʼїзд до країни навіть ти мігрантам з низки мусульманських країни, які мають на руках дійсні американські візи.
10:10
Меркель визнала наявність проблеми розподілу біженців в ЄС
Канцлер ФРН Ангела Меркель закликала країни ЄС до солідарності у вирішенні проблеми біженців і визнала, що на даний момент питання про перерозподіл мігрантів між державами Євросоюзу так і не вирішено.