Сицилійські мафіозі реєструють свої сторінки у Facebook

Фото
Понеділок, 4 серпня 2014, 09:48

Представники молодої генерації італійського клану "Коза ностра" реєструються в соціальних мережах. У свою чергу детективи сподіваються отримати більше інформації через недалекоглядність молодиків.

28 річний італійський мафіозі з Палермо Доменіко Палацотто зареєстрував свій акаунт у Facebook під псевдонімом. Одночасно молодик розмістив фото з відпочинку на яхті, під час вечірки в ресторані.

 

Палацотто на своїй сторінці також почав закликати молодих людей, щоб ті "вступали в його команду" і зазначив, що його банда є "найсильнішою" на Сицилії.

 

Поліція Палермо розцінює таку активність молодих мафіозі як можливість отримати додаткову інформацію про місце перебування ватажків банд. Їх також дивує те, що молоді мафіозі "Коза ностри" такі легковажні.

"Їхні старші попередники жили та працювали в умовах серйозної конспірації. Вони проживали переважно на невеличких фермах і не використовували телефон. Надавали перевагу особистим зустрічам. Ці ж граються в публічність і не підозрюють, що легко можуть спалитись", - повідомив на правах анонімності представник поліції Палермо, пише The Guardian.

Як пише видання, місцеві детективи вже слідкують за активністю молодих мафіозі і завдяки тому, що вони постійно "чекіняться", легко відслідковують їхнє місце перебування.

Нещодавно Папа Римський Франциск офіційно заявив, що виключає з Церкви всіх представників сицилійського клану "Коза ностра" через те, що вони вбивають людей і не хочуть каятись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.