В РФ спростовують зближення свого літака з пасажирським. Натякають на НАТО

Неділя, 14 грудня 2014, 11:23

У Міноборони РФ спростували заяву міністра оборони Швеції Петера Гултквіста про виявлення у повітряному просторі російського військового літака, який ледь не зіткнувся з пасажирським лайнером, який виконував рейс з Копенгагена.

Про це повідомляє ТАСС.

"Не було ніяких передумов для авіаційної події, пов'язаної з польотом в п'ятницю 12 грудня російського військового літака в міжнародному повітряному просторі над акваторією Балтійського моря", - заявив офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков.

"Заява глави шведського військового відомства про нібито "невидимість" російського військового літака через вимкнений транспондер для шведських диспетчерських служб є лукавством", - сказав Конашенков.

За його словами, 12 грудня в цьому ж районі між російським літаком і трасою пасажирського лайнера з Копенгагена перебував натівський розвідувальний літак RC-135.

Нагадаємо, поблизу Швеції 12 грудня іноземний військовий літак ледь не зіткнувся з пасажирським лайнером, який здійснював рейс із Копенгагена.

За словами міністра оборони Швеції Петера Гултквіста, військовий літак належав ВПС Росії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: