Поради щодо вибору кондиціонера для квартири від фахівців компанії "ТехноПрестиж" ®

Вівторок, 10 листопада 2015, 14:33

Професіонали компанії "ТехноПрестиж", що займає провідні позиції на ринку кондиціонування України, стверджують, що найбільш оптимальним варіантом для використання в побутових умовах є кондиціонери із вбудованою спліт-системою.

Доступно декілька конструкцій спліт-систем. Найпопулярнішими для використання в домашніх умовах квартири виявилися настінні кондиціонери Mitsubishi Electric з одним внутрішнім блоком. В одній квартирі може встановлюватися кілька таких систем. Їх можна розмістити в будь-якій кімнаті. Спліт-системи з декількома внутрішніми блоками і одним зовнішнім відомі як мульти-спліт-системи. Вони використовуються дещо рідше. Компресор у спліт-системах встановлюється зовні, що знижує рівень шумності в приміщенні і підвищує продуктивність роботи.

 

Одним з головних параметрів, на який варто звернути увагу при придбанні побутової спліт-системи, є її потужність. При розрахунку оптимальної потужності враховують розміри приміщення, а також кількість людей, які постійно там перебувають. Потужність кондиціонеру є важливим параметром, оскільки як слабка, так і надлишкова продуктивність пристрою призведе до дискомфорту. Так, наприклад, для якісної роботи в однокімнатній квартирі варто звернути увагу на кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-FD35VA/MUZ-FD35VA. Дана модель дозволить охолоджувати все приміщення, а не лише окрему кімнату.

Крім того, економічні сучасні методи, покладені в основу інверторної технології нових систем серії FD, дозволили збільшити енергоефективність на 20 %. Коефіцієнт продуктивності систем перевищує значення 5.0 для моделі MSZ-FD25VA в режимі як охолодження, так і обігріву, що забезпечує низьке електроспоживання приладу. Для забезпечення безшумної роботи діаметр вентилятора збільшений до 106 мм, що дозволяє досягти необхідних витрат повітря при меншій лінійної швидкості руху лопатей. Крім того, оптимізована їх конструкція та змінена форма теплообмінника.

Mitsubishi Electric розробила технологію дистанційного вимірювання температури поверхні за допомогою інфрачервоного датчика. Інфрачервоне "око" сканує простір в секторі 150 ° і вимірює температуру. За результатами дистанційного виміру і у випадку, якщо помічена більш холодна або тепла "пляма", мікропроцесор дає команду на приводи вертикальних та горизонтальних жалюзі, що направляють повітря в потрібну точку.

Це забезпечує практично однорідну температуру у всьому просторі кімнати незалежно від її розмірів і, що особливо важливо, вона не залежить від розташування внутрішнього блоку. Неможливо переоцінити переваги такого методу, наприклад, в дитячій кімнаті. Режим I SEE при необхідності можна відключити.

Крім того, внутрішні блоки серії FD оснащені двопоточного системою плазмового очищення повітря, яка збирає і знешкоджує забруднювачі мікро- і нанометрового розміру.

Купити новинки і флагманські кондиціонери Mitsubishi Electric в Україні можна в компанії "ТехноПрестиж" http://technoprestige.com.ua/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.