MacBook Pro "увічнили" в мармурі і золоті

promoted
Четвер, 28 січня 2016, 19:00

MacBook Pro отримав унікальний дизайн від відомої американської студії ColorWare. У дизайнерському ательє "прокачали" корпус лептопа: покрили його чистим мармуром і золотом.

Мармур

Гаджети компанії Apple мають всім відомий дизайн. Ноутбуки Apple протягом уже декількох років кардинально не змінювалися. Фірмовий сріблястий корпус зі світловим логотипом на кришці — символ високого статусу і престижу. Але поряд з консервативними юзерами є чимало й таких, хто не проти кастомізувати свій яблучний девайс.

Нова оригінальна модель ColorWare отримала назву MacBook Pro Marble, повідомляє macburo. Для створення дизайну гаджета використовувався біло-сірий мармур, який нанесли на поверхню лептопа за допомогою інноваційної техніки аплікації. "Яблучний" логотип покрили золотом вищої проби. За словами засновника і керівника студії ColorWare Джастіна Сізевскі дизайнери створили неповторний ноутбук, який нагадує висічені з мармуру римські статуї.

Отримати детальну інформацію про асортимент, ціну і технічні характеристики ноутбуків Apple можна в каталозі цін і описів товарів Magazilla.

 

А що всередині?

За основу для створення ексклюзивної моделі MacBook Pro Marble взяли MacBook Pro з екраном в 15 дюймів, процесором Intel Core i7, твердотілим накопичувачем в 1 Тб і 16 гігабайтами оперативної пам'яті. Пристрій оснащений модулем Wi-Fi і Bluetooth 4.0. На дисплеї Retina уміщається більше 5000000 пікселів (880 х 1800 крапок), завдяки чому зображення виходить на новий рівень реалістичності.

Компанія ColorWare запланувала обмежений випуск "прокачаних" моделей. Кожний з десяти MacBook Pro Marble матиме порядковий номер. Вартість оновленого лептопа складе близько 7500 $.

Практично всі нові моделі гаджетів компанії Apple пройшли кастомізацію в дизайнерському ательє ColorWare. Серед них MacBook Air 11 inch, MacBook Air 13 inch, MacBook Pro 13 і 15 inch Retina, iPod Air 2 Cellular, iPhone 6 Retro, iPhone 6s Plus Retro та інші. Нагадаємо, що дизайнери студії повернули логотипу Apple на iPhone 6 соковиті кольори, з якими він випускався до 1998 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: