Главі МЗС Швеції сподобався неформальний одяг Зеленського: "треба бути самим собою"

фото
П'ятниця, 31 травня 2019, 14:51

Міністр закордонних справ Швеції Маргот Вальстрьом наполягає, що відхід президента Володимира Зеленського від суворого дрес-коду не має шкоди для його міжнародних переговорів.

Про це вона заявила у п’ятницю в Києві у спілкуванні з "Європейською правдою"

На прохання ЄП зауважити відмінності між Зеленським та Порошенком, із яким вона кілька разів зустрічалася раніше, шведська дипломатка спершу взялася розповісти про схожі позиції президентів (щодо Донбасу та реформ), а потім згадала, наявну відмінність.

"Одна відмінність – це те, що він був у сорочці з коротким рукавом. Це – безумовно інший стиль, ніж був (у Порошенка)", - зауважила вона.

Міністр окремо наголосила, що неформальний стиль не викликає жодних проблем для президента. "Ні-ні, абсолютно ні. Потрібно бути собою", - заявила вона у відповідь на уточнююче запитання Європравди про те, чи є якісь занепокоєння з цього приводу.

 
Фото з Twitter МЗС Польщі
 
Фото з Twitter МЗС Польщі

Зауважимо, напередодні Володимир Зеленський під час зустрічі з главами МЗС Франції та Німеччини теж відійшов від суворого дрес-коду – він був одягнений у чорну сорочку без краватки із закоченими до ліктів рукавами.

Під час передвиборчої кампанії неформальний стиль Зеленського був підставою для критики з боку його опонентів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: