1 квітня 2017

Новини
17:51
В Іраку вбито головного "заступника" лідера ІДІЛ - ЗМІ
Бойовик Айяд Аль-Джумейлі, який вважається "заступником" лідера ІДІЛ Абу Бакра Аль-Багдаді, був убитий в результаті авіаудару іракських ВПС.
17:26
Трамп закликав ЗМІ писати про скандал з "прослушкою", а не про "липові" зв'язки з РФ
Президенти США Дональд Трамп закликав американські ЗМІ припинити висвітлювати фейкову історію про зв'язки з Росією та зосередити свою увагу на скандал щодо прослуховування його телефонів екс-президентом США Бараком Обамою.
16:47
У Британії поліція відпустила всіх 12 затриманих у справі теракту в Лондоні
Британська поліція відпустила всіх 12 осіб, затриманих за підозрою в причетності до скоєння теракту на Вестмінстерському мосту в Лондоні.
16:25
Іспанська поліція затримала 38 осіб за підозрою у шахрайстві з кредитками
Іспанська поліція затримала 38 осіб та ліквідувала злочинну організацію, що займалася шахрайством з кредитними картками в міжнародному масштабі.
15:40
Білий дім оприлюднив доходи 180 чиновників: статки дочки та зятя Трампа - $740 млн
Дочка президента США Іванка Трамп та її чоловік Джаред Кушнер, які отримали роботу в адміністрації президента США, продовжують володіти активами, загальна вартість яких оцінюється в $740 мільйонів.
14:48
Іран відповів Меттісу на звинувачення про "головного експортера тероризму"
Іран відкинув звинувачення міністра оборони США Джеймса Меттіса про те, що країна є "головним експортером тероризму" та заявив, що основним джерелом тероризму є союзник США - Саудівська Аравія.
14:03
У Молдові за підозрою у корупції затримали заступника міністра економіки
У Молдові віце-міністр економіки Валеріу Трибой був затриманий співробітниками Національного центру боротьби із корупцією на 72 години за підозрою в зловживанні службовим становищем та нанесенні збитку бюджету в особливо великих розмірах.
13:41
У сирійському Хомсі відновили евакуацію бійців опозиції та їх сімей
Понад 350 бійців сирійської опозиції та їх сімей були евакуйовані з центрального міста Хомс та навколишніх районів.
13:15
У Туреччині видали ордери на затримання ще 90 військових за зв'язки з Гюленом
Прокуратура турецького міста Текірдаг оформила ордери на затримання 90 військовослужбовців різних звань за підозрою у зв'язках з проповідником Фетхуллахом Гюленом, якого Анкара звинувачує в організації спроби державного перевороту.
12:42
Ірак повідомив про знищення понад сотні бойовиків ІДІЛ поблизу Мосула
Іракські літаки-винищувачі завдали авіаударів проти ІДІЛ за межами Мосула, знищивши понад 100 бойовиків.
12:14
Британія залишається "непохитною" у підтримці Гібралтару - Джонсон
Британський міністр закордонних справ Борис Джонсон заявив, що Велика Британія залишиться "непохитною та міцною як скеля" у своїй підтримці Гібралтару після того, як Європейський Союз напередодні запропонував Іспанії право вето щодо майбутніх відносин з блоком.
11:48
ЄС пропонує Іспанії право вето щодо Гібралтару на переговорах з Brexit
Європейський Союз запропонував Іспанії право вето щодо майбутніх відносин між Гібралтаром та ЄС після того, як Британії вийде з блоку.
11:21
ФотоСтудент із Нідерландів помилково опинився у Канаді, замість Австралії
Студент із Нідерландів, який хотів відвідати австралійське місто Сідней, помилково купив квитки до Сіднея, що знаходиться на сході Канади.
10:39
США ввели санкції проти 11 громадян КНДР, які працюють у РФ, Китаї та на Кубі
Сполучені Штати Америки внесли до списку санкцій одну північнокорейську компанію та 11 громадян КНДР, які проживають в Росії, Китаї, В'єтнамі та на Кубі.
10:11
ЄНП закликала ЄС розробити план підтримки України - так званий план Маршалла
Конгрес Європейської народної партії ухвалив резолюцію із закликом до країн-членів ЄС розробити довгостроковий план підтримки України або так званий план Маршалла, як його назвав президент України Петро Порошенко.