Трамп закликав ЗМІ писати про скандал з "прослушкою", а не про "липові" зв'язки з РФ

Субота, 1 квітня 2017, 17:26

Президенти США Дональд Трамп закликав американські ЗМІ припинити висвітлювати фейкову історію про зв'язки з Росією та зосередити свою увагу на скандал щодо прослуховування його телефонів екс-президентом США Бараком Обамою.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

"Коли вже Чак Тодд (тележурналіст на каналі NBC - Ред.) зі сонними очима та NBC News почнуть говорити про скандал зі стеженням Обамою та припинять висвітлювати фейкову історію про зв'язки з Росією?" - написав він.

"Це те саме фейкове ЗМІ, яке казало, що у "Трампа немає шляху до перемоги", та яке зараз проштовхує липову історію щодо Росії. Повне шахрайство!" - написав Трамп.

Нагадаємо, Комітет Сенату США з розвідки не знайшов жодних доказів щодо звинувачень президента США Дональда Трампа проти екс-президента Барака Обами щодо "прослушки" телефону.

Як відомо, раніше президент США Дональд Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму у прослуховуванні його телефону під час виборчої кампанії.

Трамп вимагав провести розсідування, чи справді екс-президент Барак Обама зловживав повноваженнями федеральних силових структур напередодні президентських виборів 2016 року, зокрема, чи здійснювалося прослуховування його телефону.

Згодом у Білому домі заявили, що не треба буквально сприймати заяву президента США Дональда Трампа про те, що Барак Обама прослуховував його телефон під час виборчої кампанії 2016 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.