15 лютого 2015

Новини
20:14
фотоЦентром Києва пронесли 200-метровий прапор Литви
З даною ініціативою виступило посольство Литовської Республіки. Декілька сотень людей пройшлися з прапорами вулицею Хрещатик до Європейської площі, де з’єднали їх у єдине "серце".
16:15
Тбілісі обурило призначення Саакашвілі – посла України викликали в МЗС
З заявою щодо призначення Михайла Саакашвілі в неділю також виступив засновник коаліції "Грузинська мрія", колишній прем'єр-міністр Бідзіна Іванішвілі,
15:24
МЗС Франції: посилимо санкції проти РФ, якщо сепаратисти зірвуть Мінську угоду
Офіційний Париж наполягає, що Росія нестиме відповідальність за зрив мінських угод навіть у разі, якщо формальну їх порушуватимуть бойовики.
14:55
оновленоГлава МЗС Франції розкрив деталі Мінська: РФ хотіла автономії, ми говорили жорстко
"І Україна, і Росія наполягали, що це – історично, культурно – відповідно український чи російський регіон", додав дипломат. Як відомо, зрештою – за підтримки європейських переговірників, - в погодженому тексті не виявилося згадок про федералізацію чи про автономію територій, не підконтрольних Києву.
12:57
Однопартійці Меркель висувають її на нобелевську премію миру через Україну
У повідомленні, яке опубліковане у недільному виданні Bild am Sonntag, депутати уточнюють, що причиною номінації є зусилля Меркель з досягнення миру в Україні. Зокрема, вони вважають "величезним успіхом" підписання другої мінської угоди за участі Меркель та французького президента Франсуа Олланда.
12:33
оновлено 16.00В Єкатеринбурзі екстрено сів французький Boeing - відмовив двигун
Як повідомляється, причиною аварійної посадки стала відмова одного з двигунів в небі над Росією. Екіпаж звернувся із запитом про посадку до найближчого аеропорту на шляху прямування.
11:52
фотоПодвійний теракт в Копенгагені: підозрюваного застрелено
В столиці Данії відбулося два терористичних акти в суботу надвечір та в неділю вночі. Поліція застрелила імовірного терориста, який відстрілювався під час спроби його затримання.
10:51
МЗС: ми не будемо відводити зброю самі. Дебальцеве – наріжний камінь перемир'я
Він також зазначив, що українська влада не виключає переходу до іншої стратегії в разі системного порушення Мінської угоди. "Лишається план Б, до якого ми вдамося, якщо Росія та терористи зірвуть мінські домовленості", - повідомив дипломат.
10:23
Клімкін: У разі порушення перемир'я реакція Заходу буде жорсткою
"Якщо друга хвиля "мінських домовленостей" ... не буде імплементована, я очікую надзвичайно жорстку реакцію всього цивілізованого світу. І я маю на увазі не тільки санкції", - заявив глава МЗС.